bestemmingen

De mooiste reisbestemmingen op één site!

Op Alle Verre Reizen kun je alle reisaanbiedingen naar je favoriete verre bestemmingen vinden. Selecteer een land in de onderstaande lijsten en vind een uitgebreide selectie reisaanbieders en verblijven voor het door jouw gekozen land of bestemming.

Alle verre bestemmingen

Welke verre bestemmingen je ook op de planning hebt, op deze site kun je de beste reizen voor het door jouw gekozen land vinden. We hebben onder anderen de mooiste rondreizen in Zuidoost-Azië, Latijns-Amerika en Oceanië voor je op een rijtje gezet. Op Alle Verre Reizen hebben we de avontuurlijkste camper-reizen in Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland voor je geselecteerd. Wil je liever per openbaar vervoer door landen als China, Mexico of Japan, ook daarvoor hebben we de beste reisaanbiedingen voor je vergeleken. Hoe ver jouw favoriete bestemming ook is, wij hebben de passende reis voor je gevonden.

Van groepsreis tot strandvakantie

Buiten een ruime keus aan aanbiedingen, last minutes, groepsreizen, reisbouwstenen, strandvakanties en tickets naar verre bestemmingen over de hele wereld, hebben we ook diverse thema’s en speciale reizen voor je geselecteerd. Vergelijk de diverse aanbieders van de geselecteerde verre bestemmingen en let er op wat allemaal wel en niet in de reis is opgenomen. Bij individuele rondreizen en groepsreizen kunnen de overnachtingen en vervoer van basic tot zeer luxe zijn en kan het heel verschillend zijn wat allemaal bij de reissom is inbegrepen. Let tijdens het vergelijken ook goed op welke plaatsen en reisvormen in de rondreizen zijn opgenomen, want ook hierin kan het tussen de diverse aanbieders nogal verschillen.

Beste reisaanbieders

We proberen altijd de beste reizen en mooiste verre bestemmingen op onze site aan te bevelen. Kun je niet meteen de gewenste reis of bestemming vinden, ga dan via deze site naar een van de reisaanbieders en vind op de site van de aanbieder de reis die bij jou past!

Rondreis van de maand!

Reizen naar Peru als een reis terug in de tijd. Geniet van de eeuwenoude cultuur van de Inca's en bezoek de prachtige archeologische steden. Maak een trekking in de imposante bergen van de Andes of bezoek de prachtige natuur van de Colca Canyon of Amazone.