Individuele Peru rondreizen

Peru

Individuele Peru rondreizen

€1210 per persoon

Reizen naar Peru als een reis terug in de tijd. Geniet van de eeuwenoude cultuur van de Inca’s en bezoek de prachtige archeologische steden. Maak een trekking in de imposante bergen van de Andes of bezoek de prachtige natuur van de Colca Canyon of Amazone.

De individuele Peru rondreizen van Riksja Travel zijn ideaal om op een relaxte manier met dit Zuid-Amerikaanse land kennis te maken. De reizen zijn samengesteld door Riksja’s reisexperts, die het land door en door kennen. De individuele Peru rondreizen zijn kant-en-klaar, maar kun je gerust naar eigen wensen aanpassen. Een dagje langer of korter op een bepaalde plek is geen enkel probleem.

De beste individuele Peru rondreizen

Peru staat bij veel reizigers hoog op de bucketlist en weet elk jaar veel reizigers te laten genieten van al het moois dat het te bieden heeft. Ontdek het land van de Inca’s met de individuele rondreizen van Riksja Travel. Bezoek de prachtige ruïnes van Machu Picchu, maak een meerdaagse tour in de Colca Canyon, geniet van een boottocht op het Titicacameer of maak een tour naar de heilige vallei. Peru heeft reizigers veel te bieden en zal tijdens een rondreis je van de ene in de andere verbazing laten vallen.

Wat Riksja over de Peru rondreizen zegt

Onderstaande Peru en Bolivia rondreizen zijn individuele reizen die we hebben samengesteld door onze bouwstenen met elkaar te combineren. De rondreizen zijn flexibel dus pas ze gerust aan met een extra nachtje. Slaapplekken zijn al geregeld: zo slaap je in een ecologische junglelodge, zouthotel of achttiende-eeuws landhuis. Je kunt je individuele reis natuurlijk ook zelf samenstellen met onze Peru- en Bolivia-bouwstenen. Bel of mail ons gerust: wij, Peru-experts Annemieke, Marjolein, Corina en Elbrich, helpen je graag op weg.

Diverse rondreizen

Bij Riksja Travel heb je keus uit meerdere individuele rondreizen. Je hebt keus uit rondreizen van 14 dagen tot rondreizen van 28 dagen. Vergelijk de rondreizen goed met elkaar, want er zijn een aantal verschillen. Check of alle gewenste locaties in de route zijn opgenomen, maar ook of er niet teveel elementen zijn inbegrepen die niet optie voor jou zijn. Interesse in de rondreizen van Riksja? Ga naar de site van Riksja Travel en vergelijk alle individuele rondreizen in Peru met elkaar.

 • Bestemming
 • Inclusief
  Lokale transfers
  Ontbijt
  Overnachtingen
 • Not Included
  Huurauto
  Reisverzekering
  Vlucht vanuit Nederland
0.0
Rating0%

POST A REVIEW

Solve : *
11 + 6 =