Top 3 Ultieme Amerika ervaringen

Top 3 Ultieme Amerika ervaringen

Een reis naar Amerika is nooit saai. Vinden wij! Amerika is: one of a kind, op het randje én over de top. Unieke reismomenten beleef je al snel in Amerika en wij geven je daarom onze top 3 ultieme Amerika ervaringen.

Amerika ervaringen Top 3

#1 Take 1: je eigen Amerika film
Een Amerika rondreis begint vaak in Los Angeles. Het is net alsof je een filmset op loopt: krachtpatsers sporten op het strand, mensen zoeven voorbij op rolschaatsen én op de stranden vind je de ‘echte’ Baywatch huisjes. Maak een dagtrip naar Hollywood, struin over de Walk of Fame en verwonder je over de sterrenhuizen. Overnachten doe je hier in een retro hotel op loopafstand van het strand. Je one of a kind Amerika reis is begonnen.

Riksja Hollywood USA

# 2 Op het randje van de Grand Canyon
Op de highway tussen Bryce Canyon en Monument Valley sla jij af naar de noordkant van de Grand Canyon, waar de meeste reizigers richting het zuiden rijden. De route leidt je door grasvelden en naaldbossen en ineens houdt de weg op. Aan wat het einde van de wereld lijkt, is de rand van de canyon. Hier, op de North Rim, staat één hotel. Vanaf het panoramaterras heb je adembenemend uitzicht én met goede wandelschoenen aan loop je zo naar beneden, de vallei in. In de verte hoor je watervallen, tot wel een kilometer hoog, kletteren. Op koele avonden steekt de eigenaar het haardvuur aan voor een knusse avond. Je droomt vannacht op het randje van de canyon.

# 3 Over de top Vegas
Knipperende lampen, gokkasten, een nagebouwde Eiffeltoren en limousines die af en aan rijden over The Strip. Overdag warmt de woestijnstad Las Vegas op voor de avond. Doe een powernap, trek je glittertopje aan en beleef een op-én-top Amerikaanse avond. ’s Avonds – nou ja, ’s nachts – wandel je naar je themahotel in de vorm van een piramide, direct op de Strip. Je bent in Vegas, baby.

Riksja Las Vegas

Deze top 3 ultieme Amerika ervaringen zijn samengesteld door de ervaren reisspecialisten van Amerika online, onderdeel van Riksja Travel. Zij zijn zelf in het land geweest en hebben de leukste plekjes al voor je gevonden. Kies jouw favoriete Amerika rondreis of stel je reis samen met de bouwstenen van Amerika online.